Бургас. Цифровото общество дава възможности – за младите хора, за

...
Бургас. Цифровото общество дава възможности – за младите хора, за
Коментари Харесай

Европейски избори 2019, ГЕРБ: Цифровото общество дава възможности – за младите хора, за икономиката, за развитието на регионите, на държавата и на Европа

Бургас. Цифровото общество дава благоприятни условия – за младежите, за стопанската система, за развиването на районите, на страната и на Европа. Това Ивелина Василева, депутат и претендент за евродепутат от Политическа партия ГЕРБ, по време на полемика на тематика „ Фалшиви вести и полезности на цифровото общество “ в Бургас, с присъединяване на еврокомисар Мария Габриел, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . По думите ѝ в това време посредством технологиите подправените вести или дезинформацията намират своето разпространяване.
„ Дезинформацията е един от пороците на цифровото общество. Мария Габриел даде нова визия на цифровата политика на Европейския съюз. Тя сложи жителите в центъра на политиката и отстоява метод, в който индивидът ръководи технологиите. Сред нейните основни начинания е всички общини да разполагат с безвъзмезден интернет, платените стажове за студенти, роумингът. Мария сътвори първата в историята стратегия „ Цифрова Европа “ с бюджет 9.2 милиарда евро. С нейна самодейност в Европейския съюз има първата цифрова стратегия за Западните Балкани “, означи Ивелина Василева.
Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР