Бургас. Церемонията по награждаване на 10-те най-изявени спортисти, прославили Бургас,

...
Бургас. Церемонията по награждаване на 10-те най-изявени спортисти, прославили Бургас,
Коментари Харесай

Бургас: Церемонията по награждаване на 10-те най-изявени спортисти, прославили града, ще се проведе в плувен комплекс Парк Арена ОЗК на 20 декември

Бургас. Церемонията по награждаване на 10-те най-изявени спортисти, популяризирали Бургас, тази година дава обещание да е в действителност впечатляваща. Най-добрите ще бъдат отличени от 19.00 часа на 20 декември в плувен комплекс " Парк Арена ОЗК ". За задачата ще бъде издигната 12-метрова сцена върху водната повърхност на басейна, построена от над 240 понтонни куба - нещо, което се случва за първи път в града.
За втора поредна година Община Бургас ще връчи призове и в други три спомагателни категории - " Млад гений ", " Спортист с увреждания " и " Отбор на годината ". Класирането ще се извърши по правилник, в който първенците се избират посредством анкети от спортните публицисти. Желанието на уредниците е да подарят един същински празник на заслужилите спортисти в края на календарната 2018 година, на прага на новата 2019 година
Внушителното чувство да вървиш по вода по време на церемонията за награждаването на най-хубавите в спорта, ще бъде допълнено от впечатляваща въздушна акробатика на артистите от Fireter. Представленията им съчетават спектакъл, кокили, музика, огън, танци с незабравимо влияние върху публиката.
В програмата тази година ще се включат още интернационално приетите призьори от Танцова школа " Дюн ", а " черешката на тортата " ще бъдат обичаните Тото и Лъчо от рап дуото " Скандау ".
Входът е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР