Бургас. Трима души са пострадали при катастрофа на входа на

...
Бургас. Трима души са пострадали при катастрофа на входа на
Коментари Харесай

Трима души са пострадали при катастрофа на входа на ваканционно селище преди Созопол

Бургас. Трима души са потърпевши при злополука на входа на ваканционно населено място преди Созопол. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас . Инцидентът е станал към 12.01 часа на пътя сред къмпинг „ Златна рибка ” и централния вход на ваканционно населено място „ Санта Марина ” преди Созопол поражда пътен случай сред лек автомобил, ръководен от 54-годишен мъж от Созопол движещ се в посока града и лек автомобил с бургаска регистрация, движещ се в противоположна посока.
Нанесени са материални вреди – в дясната половина на единия лек автомобил и в лявата – на другия автомобил. В УМБАЛ – Бургас са откарани лидерът на единия лек автомобил и придвижващите се с другия двама мъже. И тримата потърпевши са били контактни, само че все още няма повече данни за здравословното им положение.
Поради осъществявания на място оглед пътната права е затворена за придвижване, като трафикът от и за Созопол се пренасочва по остарелия път, преминаващ около задния вход за „ Санта Марина ”, гробищния парк на Созопол и магазин „ Лидл ”.
Причините за пътния случай са в развой на изясняване.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР