Бургас. Това, което Община Бургас и Министерството на околната среда

...
Бургас. Това, което Община Бургас и Министерството на околната среда
Коментари Харесай

Ивайло Вагенщайн, Общински съвет - Бургас: Това, което Общината и МОСВ биха направили за чистия въздух, може да се случи и без да струва на данъкоплатците огромни средства

Бургас. Това, което Община Бургас и Министерството на околната среда и водите биха създали, може да се случи така и така да коства на данъкоплатците големи средства. Това сподели пред публицисти общинският консултант Ивайло Вагенщайн във връзка отдръпването на подписа си за провеждането на референдума за чистия въздух в Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . Вагенщайн добави, че една от аргументите е, че не е удачно референдумът да се организира на 27 януари през най-студената част на годината. Той уточни, че през миналата нощ след заседание с сътрудниците му от партийната група болшинството е решило поддръжката във въпросната докладна да бъде оттеглена, тъй като има и импортирана изключителна докладна, която се гласоподава, където се препокрива огромна част от предмета и същината на втори въпрос се препокрива. „ Смятам, че въпросът е несвоевременен и може да се изчака да се формулират по-ясни и точни въпроси. Силно се надявам тематиката да не бъде политизирана още веднъж.
Ивайло Вагенщайн отхвърли външна интервенция от някогашния вицепремиер Валери Симеонов за взимането на решението му да отдръпна подписа си за референдума.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР