Бургас. Световното първенство по художествена гимнастика мина и ние гледаме

...
Бургас. Световното първенство по художествена гимнастика мина и ние гледаме
Коментари Харесай

Стефани Кирякова, гимнастичка от националния ансамбъл: Световното първенство по художествена гимнастика мина и ние гледаме само напред

Бургас. Световното състезание по художествена гимнастика мина и ние гледаме единствено напред. Това сподели Стефани Кирякова, носителка на два медала от Световното състезание по художествена гимнастика в Баку, пред публицисти в Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Бургас . „ Световното състезание беше едно в действителност огромно преживяване, подобен формат има всяка година и е най-голямото съревнование в света на художествената гимнастика. Ни сме удовлетворени от нашето показване както и нашите треньори. Г-жа Весела Димитрова ни поздрави, което се случва доста рядко, тъй като тя е извънредно сериозен треньор в хубавия смисъл на думата и тя не се задоволява с малко, нито единствено с положително осъществяване, а единствено когато всичко е показано по най-хубавия метод и по тази причина тези поздравления значат доста за нас. Спечелихме сребърен и бронзов орден, от което сме доста щастливи, тъй като въпреки всичко са медали от Световното състезание “, сподели още Кирякова и добави, че са метали за златния орден, създали са всичко допустимо, играли, дали всичко от себе си, въпреки да не са достигнали до него.
„ Надяваме се, че следващата година на Олимпиадата ще вземем това, което не успяхме “, съобщи Кирякова и добави, че несъмнено у тях е останала нотка на незадоволство по тази причина, че са дали всичко от себе си, само че не са спечелили златния орден. „ Нашият спорт е подобен и ние сме привикнали със субективното съдийство и с това, че не постоянно най-хубавите са оценени по верния метод “, уточни Кирякова. На въпроса по какъв начин се продължава по-късно, тя отговори, че е дори по-лесно. „ Ако бяхме на върха, може би щяхме да се помислим за най-хубавите, а в този момент сме в позиция на догонване и това ни стимулира още повече. Това второ място ни кара да се съберем като тим по подобен метод, че да продължаваме да демонстрираме класни съчетания, да продължаваме да демонстрираме художествена гимнастика. Не мисля, че това е някакъв тип загуба, само че несъмнено остават нотки на недооцененост, за което към този момент не мислим, тъй като Световното мина, а ние гледаме единствено напред “, добави Стефани Кирякова.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР