Бургас. Студенти поставят култовия мюзикъл Коса“ в Бургас на от

...
Бургас. Студенти поставят култовия мюзикъл Коса“ в Бургас на от
Коментари Харесай

Бургас: Студенти поставят култовия мюзикъл „Коса“ в града на 9 април

Бургас. Студенти слагат паметния мюзикъл „ Коса “ в Бургас на от 19.30 часа 9 април в Културния дом на нефтохимика в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . „ Коса “ („ Hair “) е дванадесетият мюзикъл, който „ Broadway Performance Club “ („ Клуб Бродуей “) ще показа на българската аудитория тази пролет. Мир, обич, независимост, приемливост, благополучие – тези думи разказват духа на „ Коса “ – първият рок мюзикъл, който трансформира контра културата в изкуство.
„ Проследете историята на група политически дейни, дългокоси хипита, които мечтаят за „ Епохата на Водолея “ и се бунтуват против наложителната военна работа във Виетнамската война. Младият Клод Буковски е изправен пред алтернативата: да постъпи в армията или да изгори повиквателната си… Ще отреже ли косата си героят на хипитата? “, показват още от Общината.
Клуб „ Бродуей “ към Американския университет в България е учреден през 2007 година от група студенти, запалени по мюзикъли. Всяка година ново зрелище се продуцира в АУБ. В мюзикъла вземат участие към 30 студенти от разнообразни страни. Всяко шоу е напълно проведено от студенти – постановка, хореография и музика. В основните функции феновете могат да видят: Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова. Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор – Елизабет Иванова-Гибсън. Хореографията е направена от Симона Янева, Алексия Коколиос и Йорго Чирияй, а вокалната подготовка е дело на Наталия Кокар и Яница Янакиева. Асистент-режисьори на продукцията са Леда Драгиева и Виктория Димитрова. Асистент-продуцент е Виктория Ангелова.
Най-успешният мюзикъл в историята на жанра ще бъде показан като концерт-спектакъл на британски език с български надписи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР