Бургас се превърна в център на музикалната емоция с невероятното

...
Бургас се превърна в център на музикалната емоция с невероятното
Коментари Харесай

Бургас се превърна в център на музикалната емоция с невероятното турне Мелодия на годината

Бургас се трансформира в център на музикалната страст с невероятното турне " Мелодия на годината ". Това вълнуващо събитие показа най-хубавите песни и реализатори и от фестивала " Бургас и морето ".

Сред най-известните и обичани реализатори от фестивалите " Мелодия на годината " и " Бургас и морето ", които зарадваха публиката си на концерта, бяха Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Данчо Караджов, Стефка Берова, Христо Кидиков, Трамвай 5 и Владислав Славов. Те показаха някои от най-популярните си и обичани песни, които се подредиха в неповторима музикална сбирка.

Представиха най-новия план на изключителния Владислав Славов - възраждането шлагер от 1995 година. За да направи това пътешестване във времето още по-специално той получи един необикновен подарък от самия създател на шлагера “Бургас и момчето “ от този морски фестивал - Тодор Трайчев. Той му даде опцията извърши на сцената тази незабравима ария.

С неспокойствие и огромно очакване, Стефка Берова се заврна на сцената на Бургас. Тя е изключителна певица, изпяла някои от най-големите шлагери в историята на фестивала – „ Поморие “, „ Моряци “, „ Морето на моето детство “ и други Независимо от претенциите на други реализатори, тя е същинската прима на фестивала тъй като нейните песни се пеят към този момент 50 години.

" Мелодия на годината в Бургас " беше музикално събитие, което ще остане в сърцата на всички присъстващи. Този концерт сподели, че музиката е език, който сплотява и развлича, и има силата да въодушевява и радва.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР