Бургас. С поглед в бъдещето е мотото на предстоящото ново

...
Бургас. С поглед в бъдещето е мотото на предстоящото ново
Коментари Харесай

Бургас: С поглед в бъдещето е мотото на предстоящото ново издание на цветното изложение Флора Бургас

Бургас. " С взор в бъдещето " е мотото на идното ново издание на цветното ревю " Флора Бургас ". То ще се организира в дните от 28 април до 7 май, а подготовката му към този момент започва. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени произведения и детайли, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата, могат да подават своите поръчки за присъединяване.
Подробна информация, правилник, покана и форма на поръчката може да видите тук:
- https://www.burgas.bg/bg/info/index/1267.
Върху тематиката " С взор в бъдещето " ще работят флористи, производители и вносители на цветя, ландшафтни архитекти. Община Бургас има вяра, че за поредна година те ще показват своята креативност, с цел да трансфорат експо центъра в Морската градина и територията към него в един от най-красивите и уханни кътове на Стария континент.
Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от " Флора Бургас`2018 ", може да следите в особено основаното събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/287515925067177/, както и в страницата на експо център " Флора ": https://www.facebook.com/floraburgas/.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР