Бургас. С най-желаният подарък можете и тази година да зарадвате

...
Бургас. С най-желаният подарък можете и тази година да зарадвате
Коментари Харесай

Започва кампанията Подари от сърце на Община Бургас

Бургас. С най-желаният подарък можете и тази година да зарадвате дете или възрастен човек в неравностойно състояние посредством акцията на Община Бургас " Подари от сърце ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Второто издание на самодейността започва до дни. Всеки покровител може самичък да избере на кого да купи подарък и да му напише малко обръщение или благопожелание.Списъкът с информация кой за какъв подарък си мечтае напълно скоро ще бъде наличен на страницата на Община Бургас. За тези, които към този момент са обезпечени дарове от благодетели, против името им ще има маркирано сърчице. Списъкът ще се актуализира в действително време. Желаещите да се включат ще могат авансово да отбележат на кого желаят да купят подарък, с цел да се избегне повтаряне на дарове, като се обадят на тел. 056/825772 или на ел.поща [email protected]
Опакованите и поименно надписани дарове ще би трябвало да се оставят в Туристическия информативен център на " Александровска " против Часовника.
В акцията ще бъдат включени всички обществени и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават деца, младежи и възрастни.Инициативата е въодушевена от акцията Операция " Плюшено мече " - https://plushenomeche.org, като администрацията започва и своята самодейност, която включва деца, младежи и възрастни от всички предпазени жилища и обществени домове на територията на Бургас. Крайният период за присъединяване н самодейността е 10 декември (вторник).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР