Бургас. С колоквиум на тема Моят Еразъм+“ три бургаски училища

...
Бургас. С колоквиум на тема Моят Еразъм+“ три бургаски училища
Коментари Харесай

Бургас: Три училища от града участваха в колоквиум на тема „Моят Еразъм+“

Бургас. С колоквиум на тематика „ Моят Еразъм+ “ три бургаски учебни заведения показаха взаимно своите достижения в реализирането на планове по Европейската стратегия. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Профилирана гимназия за романски езици „ Г. С. Раковски “, Професионална гимназия по туризъм „ Проф. Д-р Асен Златаров “ и Средно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ сплотиха напъните си за издигане значимостта на европейската просветителна общественост. Представянето на опита на всяко от учебните заведения даде опция за продан на положителни практики и публичност на резултатите от тяхната работа.
Инициативата е отдадена на българското председателство на Европейски Съюз и слага на фокус културното завещание и младежите. Бургаските учебни заведения показаха споделеното си схващане за запазването на нещо толкоз значимо за всички нас – българската културна еднаквост и ролята на българското учебно заведение да образова и възпитава, съизмервайки достиженията си с цяла Европа.
Всички показани планове носят положителен заряд за всички участници в процеса на образованието и са катализатор за развиване на основни компетентности като притежаване на непознати езици, цифрови умения, умения за учене, обществена и гражданска отговорност, културна осъзнатост и творчество.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР