Бургас. Рекордните 217 плувци от 17 клуба от цялата страна

...
Бургас. Рекордните 217 плувци от 17 клуба от цялата страна
Коментари Харесай

Рекордните 217 плувци ще спорят за медалите на петия турнир „Мастърс Бургас 2019“ за ветерани в „Парк Арена ОЗК“ на 9 и 10 ноември

Бургас. Рекордните 217 плувци от 17 клуба от цялата страна ще спорят за купите и медалите в петото издание на " Мастърс Бургас 2019 " за ветерани. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Турнирът, проведен от клуб " Черноморец " и с поддръжката на Община Бургас, за първи път ще се организира на спортното украшение - плувен комплекс " Парк Арена ОЗК " на 9 и 10 ноември (събота и неделя). Официалното разкриване е в събота, от 15.00 часа, след което стартират стартовете. В неделя шампионатът продължава от 10.00 часа.
Домакините от " Черноморец " ще се показват с 37 плувци. За първа година ще се включи и КВС " Бургас ", който ще взе участие с четирима състезатели. Плувците ветерани са разпределени в 14 групи. Първата е от 25 до 29 години, а последната е за над 90 години. Зрителите в " Парк Арена ОЗК " ще могат да се насладят на плувните умения на международния първенец за ветерани от Южна Корея през август Тенчо Тенев. 91-годишният бургазлия е удостоверил своето присъединяване. За първи път резултатите на плувците ще бъдат регистрирани с електронно премерване. Награждаването с купи и медали на състезателите в призовата тройка в обособените дисциплини и другите възрастови групи ще става незабавно след техния край. По една статуетка уредниците ще раздадат на всички 17 тима участници. Предвидени са награди и за най-възрастните плувци при мъжете и дамите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР