Бургас. Режисьорът Виктор Божинов и обичаният актьор Михаил Билалов ще

...
Бургас. Режисьорът Виктор Божинов и обичаният актьор Михаил Билалов ще
Коментари Харесай

Режисьорът Виктор Божинов и актьорът Михаил Билалов ще посетят Бургас за предпремиерата на филма „Голата истина за група Жигули“

Бургас. Режисьорът Виктор Божинов и обичаният артист Михаил Билалов ще посетят Бургас за предпремиерата на кино лентата „ Голата истина за група Жигули “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Тя ще се състои от 18.00 часа на 12 април в Културен дом НХК. Предвидена е и втора прожекция от 20.00 часа. Билетите за 12 април безусловно са се разграбили за два дни.

Заради големият интерес ще има две спомагателни прожекции в четвъртък от 18.00 и 20.00 часа. Билети се продават на каса " Часовника ". Ключови подиуми от кино лентата " Голата истина за група Жигули " са снимани в Бургас и Черноморието, а стотици бургазлии се включиха като статисти в продукцията. Продуцент на „ Голата истина за група „ Жигули “ е Кръстьо Ламбев, а сценаристи Ваня Николова и Нели Димитрова.

Филмът споделя за група забравени музиканти, майсторски изиграни от Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Филип Аврамов - Фицата, Лилия Маравиля, Герасим Георгиев - Геро и Димитър Рачков. Основните фотоси бяха предишното лято в Бургас. Звездният актьорски състав включва още Август Попов, Параскева Джукелова, Илиана Лазарова, Климентина Фърцова, Мая Бежанска, Николай Урумов и други Филмът е финансиран от Националния кино център, а Община Бургас също поддържа логистично и финансово основаването му.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР