Бургас. Програмата на учението Бриз 2018 ще включва и различни

...
Бургас. Програмата на учението Бриз 2018 ще включва и различни
Коментари Харесай

Подп. Димитър Титев, началник на пресцентъра на военноморското учение „Бриз 2018”: Програмата на учението ще включва и различни мероприятия за гостите и жителите на Бургас

Бургас. Програмата на учението „ Бриз 2018 ” ще включва и разнообразни мероприятия за гостите и жителите на Бургас. Това сподели пред публицисти подполковник Димитър Титев, шеф на пресцентъра на военноморското обучение с интернационално присъединяване „ Бриз 2018 ”, което ще се организира до 22 юли 2018 в Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . „ Чуждестранните кораби ще бъдат отворени за гости на следващия ден, от 13.00 до 18.00 ч. “, уточни още Титев. По думите му на входа на пристанището ще има лист с корабите, които могат да бъдат посетени.
„ На 15 юли ще се проведат обичайните спортни надпревари, от 09.00 до 16.00 ч., които включват съревнование по волейбол в Спортната зала в к-с „ Меден Рудник “, по плуване в открит басейн в Морската градина и изтегляне на въже на пирса в Пристанище Бургас “, съобщи също подп. Титев.
Той заяви също, че в програмата на учението е включена и среща на командирите на задграничните кораби с регионалния шеф и с кмета на Бургас, която ще се организира на 16 юли, понеделник.
Деница ДИМИТРОВА

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус - " Военни вести ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР