Бургас. Продължава участието на военнослужещи от Флотилия бойни и спомагателни

...
Бургас. Продължава участието на военнослужещи от Флотилия бойни и спомагателни
Коментари Харесай

Бургас: Военнослужещи от Флотилия бойни и спомагателни кораби – ВМС продължават да оказват помощ на пострадалите от наводненията в областта

Бургас. Продължава присъединяване на военнослужещи от Флотилия бойни и спомагателни кораби – Военноморски сили в мероприятията за оказване на помощ на популацията при очистване на следствията от наводненията в Бургаска област през предходната седмица. Това оповестиха от пресцентъра на Военноморските сили .
Основните действия са ориентирани към разчистване на най-тежко потърпевшите от наводненията домове и пътища в село Равнец.
Също по този начин, от през днешния ден, военнослужещи и от други формирования от гарнизон " Бургас " се включиха в благородната задача и подкрепиха потърпевшите в два други бедстващи региони от Бургаска област. Личен състав и техника от военно формирование 26720 – Черноморец и военно формирование 26600 – Братово работи в региона на село Полски извор, а от военно формирование 48940 – Бургас в региона на село Ливада.
Усилията, които военнослужещите поставят са в символ на съпричастност към потърпевшите от бедствието фамилии и още един път демонстрират готовността и решимостта на хората под пагон за оказване на своевременна помощ на популацията в най-трудните моменти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР