Бургас. Престъпленията, извършени от задържания 43-годишен мъж, могат да се

...
Бургас. Престъпленията, извършени от задържания 43-годишен мъж, могат да се
Коментари Харесай

Ст. комисар Калоян Калоянов, ОДМВР – Бургас: Престъпленията, извършени от задържания 43-годишен мъж, могат да се определят като отвратителни деяния

Бургас. Престъпленията, осъществени от арестувания 43-годишен мъж, могат да се дефинират като отвратителни действия. Това сподели пред публицисти шефът на ОДМВР – Бургас ст. комисар Калоян Калоянов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . По думите му, с помощта на взаимната работа с прокуратурата и Областна дирекция на МВР-Варна, причинителят на тежките действия по отношение на три млади дами е бил заловен на място, което е дало опция за по-лесното събиране на доказателства за досъдебните производства.
„ Подробностите към закононарушенията са извънредно неприятни “, уточни още ст. комисар Калоянов. Той добави, че жертвите (жени, избрани като работещи като проститутки) са били разпитвани дали имат сводници. По думите му арестуваният Николай Паскалев е снимал персоналните им документи, изваждал е sim картите и батериите на телефоните им, с цел да нямат опция да се обадят и да се свържат с органите на реда, категорично са били заплашвани, че ще им бъде отмъстено, в случай че го създадат и следствията за тях ще бъдат тежки.
„ Въпреки това и трите жертви се обърнаха към нас и ни спомагаха, нямаме други подавани сигнали против въпросното лице, това занапред ще се обяснява “, добави още ст. комисар Калоянов.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР