Бургас. Предизвикателството Усети Бургас“ продължава. Това съобщиха от пресцентъра на

...
Бургас. Предизвикателството Усети Бургас“ продължава. Това съобщиха от пресцентъра на
Коментари Харесай

Бургас: Предизвикателството „Усети Бургас“ продължава

Бургас. Предизвикателството „ Усети Бургас “ продължава. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Зимата си отиде, градът се раззеленява и става още по-красив. Вдъхновете се от пролетния Бургас и ни изпратете къси видеа, запечатали вашата страст и чувство за него “, приканват от Община Бургас.
„ В рамките на няколко минути покажете обичаните си места в града. Видеата можете да изпращате като известие във „ Facebook “ страницата на самодейността: https://www.facebook.com/SenseOurCity/. Има и награди! “, показват още от Общината. Авторите на първите изпратени видеа печелят гратис посещаване на един от следните туристически обекти: остров Света Анастасия, археологическия комплекс „ Акве калиде “ или Авиомузей Бургас. Наградата за първите петима е гратис посещаване на острова, като трима от тях към този момент са известни – Симеон Кирязов, Гергана Димова и Наско. Следващите петима ще прегледат гратис „ Акве калиде “, а участниците, класирали се в третата петица, ще имат опцията да посетят гратис Авиомузей Бургас.
„ Бъди деен, #SenseOurCity! Очакваме да изпратите своите вдъхновяващи видеа, а ние ще се свържем с вас, с цел да ви разбираем по какъв начин можете да получите обещаните награди “, отблязват от Община Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР