Бургас. Позволете ми преди празника на град Бургас Никулден да

...
Бургас. Позволете ми преди празника на град Бургас Никулден да
Коментари Харесай

Димитър Николов, кмет на Бургас: Бургас е пословичен град, в който децата се стараят и трудят и постигат изключително високи завидни успехи, както в страната, така и в международен план

Бургас. Позволете ми преди празника на град Бургас Никулден да Ви пожелая доста здраве, доста триумфи, щастливи мигове и приятни уроци в класните стаи. Това сподели кметът на Бургас Димитър Николов по време на церемонията по награждаването на най-хубавите бургаски възпитаници за постигнатите значими триумфи през годината, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Бургас . Той показа, че Бургас е легендарен град, в който децата се стараят, трудят се и реализират извънредно високи и забележителни триумфи, както в страната, по този начин и в интернационален проект. " Има една категория деца, които се стараят учат и трудят малко повече от останалите и това сте точно Вие, децата спечелили първи награди на национални и интернационалните състезания, надпревари и олимпиади. Вие сте мотив за нашата горделивост и наслада ", съобщи Николов. Той им благодари, че отделят задоволително време, с цел да се трудят и да натъртват на образователния проект. " Искам тук да благодаря и на Вашите родители и учителите, които са наши сътрудници, които предлагаме новите способи в новаторското обучение и в развиването на град Бургас. Искам да благодаря на всички сътрудници, които работят и се трудят в областта на образованието в града ни. Вие сте горделивост и чест за нас и по тази причина нашият град ви удостоява с това внимание, респект и почитание ", сподели още Димитър Николов. Той добави, че в живота си ще се сблъскат с разнообразни по величина компликации и провокации, само че знанието постоянно е оръжието, посредством което ще се оправят с тях и ще излизат постоянно по-силни и по-успешни. " С наслада ще чакам да се върнете в града ни и в страната ни и да ги развивате. Благодаря Ви за вашите триумфи, чест и горделивост е за мен! ", означи кметът на Бургас Димитър Николов.
На събитието участваха доста учители, възпитаници, родители, както и зам.-кметът по образованието Йорданка Ананиева и проф. Севдалина Турманова - ръководител на Общински съвет - Бургас.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР