Бургас. По инициатива на Индустриален и логистичен парк – Бургас“

...
Бургас. По инициатива на Индустриален и логистичен парк – Бургас“
Коментари Харесай

Форум „Добрите практики между синдикатите и бизнеса“ ще се проведе в Бургас 23 юли

Бургас. По самодейност на „ Индустриален и логистичен парк – Бургас “ АД, в партньорство с КНСБ (Конфедерация на самостоятелните синдикати в България) и с поддръжката на Община Бургас, в петък ще се организира бизнес форумът „ Добрите практики сред синдикатите и бизнеса “. Това оповестиха от Общината . Сред формалните посетители на събитието ще бъдат президентът на КНСБ - Пламен Димитров, специалисти от централата на синдиката и представители на Община Бургас.

Форумът ще се организира на 23 юли т.г., от 09.00 часа, в административната постройка на „ Индустриален и логистичен парк – Бургас “ АД на адрес: ул. „ Крайезерна “ №155, гр. Бургас.

Програма:
- 9.00 часа - начало
1. Основни провокации в социално-икономическата област (Пламен Димитров - Президент на КНСБ)
2. Пазар на труда, стратегии и ограничения за поддръжка на бизнеса, в това число за поддръжка и опазване на заетостта, подготовка и преквалификация на служащи и чиновници (Диана Найденова - Консултант на Президента на КНСБ по политиките на пазара на труда)
3. Безопасни и здравословни условия на труд (Огнян Атанасов - Национален секретар на КНСБ, Отдел „ Безопасност и здраве при работа, Екология “)
4. Стъпки за повишение на финансовата просвета на служащите и чиновниците (Пламен Нанков - Вицепрезидент на КНСБ)
-10.45 - Кафе-пауза
-11.00 – 12.30 часа – Неформални самостоятелни двустранни срещи по тематики, представляващи интерес за компаниите

Участието в събитието е гратис! Желаещите да участват би трябвало единствено да го потвърдят на следният имейл: [email protected]
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР