Бургас. Плувен клуб Бриз“ - Бургас и Националната спортна академия

...
Бургас. Плувен клуб Бриз“ - Бургас и Националната спортна академия
Коментари Харесай

Ще се проведе пролетно почистване на Учебно-спортната водна база в Несебър

Бургас. Плувен клуб „ Бриз “ - Бургас и Националната спортна академия (НСА) провеждат пролетно разчистване на Учебно-спортната водна база в Несебър. Това оповестиха от Община Бургас . Те са нарекли взаимната самодейност „ Приятели на спорта – другари на природата “. Насрочена е за 24-25 април 2021 година Организаторите подсигуряват, че ще се организира в сходство с всички противоепидемични ограничения, настоящи към тази дата. Според броя на записаните доброволци ще бъдат ангажирани рейсове, които да ги превозят от Бургас до Несебър и назад.

От „ Бриз “ и НСА насочат покана за присъединяване в самодейността към всички младежи сред 15 и 25-годишна възраст, които се занимават със спорт. Освен потребната работа по подготовката на Учебно-спортната водна база в Несебър за новия сезон, те ще се срещнат и с опциите, които НСА може да предложи за тяхното развиване след привършване на спортна активност. Паралелно с това те ще контактуват директно с хората от „ Бриз “. Те приготвят състезатели, само че обезпечават и опция на фенове да плуват за здраве в басейна на бургаския Младежки културен център, който към този момент се стопанисва от плувния клуб.

" От страна на НСА на акцията в Несебър ще участва проф. Лозан Митев. Повече за него прочетете. Координатор на събитието е Янчо Стойчев от ПК „ Бриз “, който от предходната година е и докторант в Националната спортна академия. Ако имате въпроси и желаете да участвате, потърсете го на следния номер: 0884 002 981. Сред сътрудниците на самодейността „ Приятели на спорта – другари на природата “ са Спортно учебно заведение „ Юрий Гагарин “ – Бургас, Българска Асоциация Триатлон и частни компании ", показват от Общината.

„ Ако даже един от тези младежи се възпламени по концепцията да влага в своето развиване след дейна спортна кариера, може след време той да се окаже идващият най-хубав български треньор или състезателен управител, вместо да тръгне по неприятен път! “, споделят уредниците, които имат потребност от още малко финансова и логистична помощ за самодейността. Те дават обещание, че всички участници ще се върнат от Несебър заредени с доста позитивна сила и удовлетворени от себе си, че са свършили нещо потребно за българския спорт, само че и за своето бъдеще.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР