Бургас. Пътищата в областта са сухи и нормално проходими, видимостта

...
Бургас. Пътищата в областта са сухи и нормално проходими, видимостта
Коментари Харесай

Бургас: Ограничено е движението за автомобили над 10 тона по пътя Варовник – Вълчаново ханче от км 20 до 39 поради стесняване на пътното платно

Бургас. Пътищата в региона са сухи и обикновено проходими, видимостта е отлична. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Бургас дежурният от Областно пътно ръководство. Продължават да са в действие някои ограничавания за придвижване на моторни транспортни средства по пътищата в регионалната пътна мрежа. До 30 октомври важи ограничаването за придвижване от км 308+107 до км 359+475 в сектора Деветак – Ветрен, където се прави косене на тревни площи. Организацията на придвижване е сигнализирана с пътни знаци и конуси. По пътя Варовник – Вълчаново ханче от км 20+000 до 39+200 придвижването е лимитирано за МПС над 10 тона заради свиване на пътното платно. Срокът за това ограничаване е до 31 декември т.г.
Интензивно е придвижването по някои сектори от бул. „ Тодор Александров “ в Бургас, на кръстовищата с кръгово придвижване в града, както и по улиците „ Иван Вазов “, „ Христо Ботев “ и „ Цар Симеон “.
Мария ГЕОРГИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР