Бургас. ОУ Александър Георгиев - Коджакафалията“ получи званието Microsoft Showcase

...
Бургас. ОУ Александър Георгиев - Коджакафалията“ получи званието Microsoft Showcase
Коментари Харесай

Бургас: ОУ „Александър Георгиев - Коджакафалията“ получи званието Microsoft Showcase School

Бургас. ОУ „ Александър Георгиев - Коджакафалията “ получи званието Microsoft Showcase School от софтуерния колос, поради приноса си в създаването на новаторски способи на преподаване, в които се ползват модерни цифрови технологии и в частност – просветителни решения от портфолиото на компанията. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Новооткритото учебно заведение заслужи влиятелния статут с консолидираното на облачната платформа Office 365 Education и OneNote в работата със своите ученици, както и за това, че стана първото българско образователно заведение, внедрило просветителната версия на играта Minecraft: Education Edition в образователния развой.
Училищата, отличени със званието Microsoft Showcase School, се подреждат измежду елита на образованието, отличавайки се с отдаденост на концепцията за цифрова промяна на ученето и възстановяване на резултатите от образованието на учениците чрез индивидуализиран метод. Училищата от тази мрежа служат като пример за високопродуктивна педагогика и положителните им практики се популяризират в общността на Microsoft.
С обновяването на листата с образцови учебни заведения в края на тази образователна година, ОУ „ Александър Георгиев - Коджакафалията “ ще стане първото българско учебно заведение с присъден Showcase статут на световната карта на образованието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР