Бургас. От утре, събота, автобусите по линии Б11, Б12, 3,

...
Бургас. От утре, събота, автобусите по линии Б11, Б12, 3,
Коментари Харесай

Автобусите по няколко линии влизат в обособения за тях коридор по бул. Демокрация в Бургас от 5 юни

Бургас. От на следващия ден, събота, рейсовете по линии Б11, Б12, 3, 6, 11, 15, както и тролейбусната линия Т2, ще се движат по обособения за тях сегрегиран бърз кулоар по бул. „ Демокрация “. Това оповестиха от Общината . Съответно пасажерите към този момент могат да ги изчакват на самите спирки, които са с повдигнати платформи за елементарно качване на борда на машината.

Също от събота, заради нараствания пътникопоток и повишеното потребителско търсене, по линии 11 и 12 ще бъдат изпълнявани спомагателни курсове в късните часове с потегляния надлежно в 21.30, 22.05 и 22.30 от Терминал „ Славейков “. Повече информация можете да откриете на страниците на всяка една от линиите в уеб страницата на сдружението „ Бургасбус “.

Община Бургас припомня, че крайуличното паркиране е неразрешено в сектора сред „ Копривщица “ и хотел „ Аква “ на реконструирания „ Демокрация “, с изключение на на особено обособените места. Паркиране може да се прави единствено в регламентираните и особено сигнализирани сектори от булеварда.

Разрешената скорост за шофиране по „ Демокрация “ е до 50 километра в час! Нека пешеходците бъдат постоянно деликатни. За тяхна сигурност е инсталиран и пуснат в употреба асансьор в подлеза при пресечката с ул. „ Копривщица “. С актуализирано и засилено осветяване е целият бул., а в допълнение такова е инсталирано при пешеходните пътеки.

Работи се по ъпгрейдване на светофарната система и следва до няколко месеца по „ Демокрация “ да бъде пусната зелена вълна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР