Бургас. От началото на април във Върли бряг на територията

...
Бургас. От началото на април във Върли бряг на територията
Коментари Харесай

Комисар Васил Василев, РДПБЗН-Бургас: От началото на април във Върли бряг беше въведена в експлоатация сграда, в която се обучават различни групи от населението

Бургас. От началото на април във Върли бряг на територията на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (РДПБЗН)-Бургас беше издигната и въведена в употреба постройка, в която се образоват и следва в един тригодишен интервал да се образоват, разнообразни групи от популацията, от администрацията по отношение на очистване на катастрофи, свързани с нашата активност, най-много наводнения “. Това сподели комисар Васил Василев, шеф на РДПБЗН-Бургас, по време на формалната гала за отбелязване на Професионалния празник на чиновниците от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” към Министерство на вътрешните работи – 14 септември, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Бургас . По думите му и през днешния ден се правят образования от чиновници на няколко дирекции.
„ Нещо положително като факт, което наложително би трябвало да споменем е, че до края на годината, ще зафукционира постройката на пожарната в Карнобат, която обслужват и Сунгурларе. Там обстановката беше много трагична, населяваната постройка беше от пред 1900-та год. “, съобщи комисар Василев. По думите му е получено позволение за градеж от Община Бургас за започване строителство на постройка в региона на Победа за Втора районна работа. „ Имаме доста техника, която е сложена в атмосферните условия и не се съхранява добре. Ще си подобрим обслужването на жителите в съответния регион и ще доближаваме по-бързо до произшествията, които засягат кв. „ Победа “, както и обитаемоте места, които обслужва службата “, означи комисар Василев.
Той насочи признателност за поддръжката, която пожарникарите получават от Община Бургас, както и всички общини. „ Искам да благодаря и на сътрудниците, мога да кажа, че редът и порядъкът са факт, нямаме през последната година събитието, което не сме съумели да овладеем по допустимо най-бързия метод. Разбира се природата има заслуга за това, няма по какъв начин бедствия от рода на наводнения, които имахме за жалост.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР