Бургас. Окръжната прокуратура задържа за срок до 72 часа турски

...
Бургас. Окръжната прокуратура задържа за срок до 72 часа турски
Коментари Харесай

Бургас: Окръжната прокуратура задържа турски гражданин, обвинен в опит за пренасяне през границата на страната на близо 15 килограма хашиш

Бургас. Окръжната прокуратура задържа за период до 72 часа турски жител, упрекнат в опит за преместване през границата на страната на близо 15 кг хашиш. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Бургас . Али О. е упрекнат за това, че на 28 март 2019 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “, обл. Бургас, на трасе за обработка на изходящи коли от Република България към Република Турция, с лек автомобил, без съответно позволение, направил опит да придвижи през границата на страната високорисково наркотично вещество – хашиш, което е с общо тегло 14 710 грама, на обща стойност 73 550 лева, съдържащо се в 7 броя огромни и 5 броя дребни пакети, сложени в черен сак, с двойно дъно, находящ се в багажното поделение на автомобила, като действието е останало незавършено заради независещи от дееца аргументи.
Наркотичното вещество е намерено с помощта на отличните дейности на митническите чиновници, направили инспекцията на лекия автомобил.
Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР