Бургас. Окръжната прокуратура задържа за 72 часа мъж, обвинен за

...
Бургас. Окръжната прокуратура задържа за 72 часа мъж, обвинен за
Коментари Харесай

Бургас: Окръжната прокуратура задържа за 72 часа мъж, обвинен за контрабанда на близо 3 кг хероин през границата с Република Турция

Бургас. Окръжната прокуратура задържа за 72 часа мъж, упрекнат за контрабанда на близо 3 кг хероин през границата с Република Турция. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура – Бургас . Тодор П. е упрекнат за това, че на 21 януари 2019 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “, на трасе за обработка на входящи леки коли и рейсове от Република Турция към Република България, с лек автомобил, без съответно позволение, е пренесъл през границата на страната 6 пакета с високорисково наркотично вещество - хероин, укрити във вътрешната част на акумулатора на управлявания автомобил.
Наркотичното вещество е намерено с помощта на отличните дейности на митническите чиновници, които са направили инспекция на транспортното средство.
Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на Тодор П.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР