Бургас. Общинският съвет в Бургас ще проведе редовното си заседание.

...
Бургас. Общинският съвет в Бургас ще проведе редовното си заседание.
Коментари Харесай

Бургас: На заседание на Общинския съвет ще бъде представен отчетът за изпълнение на бюджета на Общината към 31 декември 2016 г.

Бургас. Общинският съвет в Бургас ще организира постоянното си съвещание. То ще стартира в 09.00 часа в постройката на Дома на нефтохимика, оповестиха от Общинския съвет. В дневния ред са включени 28 докладни мемоари. Кметът Димитър Николов ще показа годишния доклад за осъществяване на бюджета на Община Бургас към 31 декември 2016 година Той ще показа и годишния отчет за наблюдаване на осъществяването на Общинския проект за развиване 2014 – 2020 година на Община Бургас за 2016 година
Общинските съветници ще прегледат кандидатурата на Община Бургас с планово предложение по оповестена процедура за даване на безплатна финансова помощ BG16RF0P001-5.001 „ Подкрепа на деинституционализацията на грижите за деца “, Приоритетна ос 5 „ Регионална обществена инфраструктура “, по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014 -2020.
Съветниците ще прегледат и предлагането на Веселин Пренеров, ръководител на Постоянна комисия по просвета и читалищна активност, за построяването и слагането на незабравим знак на Княз Александър I Батенберг в гр. Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР