Бургас Общината продължава обработките срещу комари и кърлежи на територията

...
Бургас Общината продължава обработките срещу комари и кърлежи на територията
Коментари Харесай

Бургас: Общината продължава обработките срещу комари и кърлежи на територията на града

Бургас Общината продължава обработките против комари и кърлежи на територията на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Твърде влажното лято тази година е причина за увеличената популация на кърлежи и комари. Затова Община Бургас продължава с дезакаризационните и дезинсекционни мероприятия и през месец август. Обработките против кърлежи ще се правят в часовете от 06.00 часа до 10.00 часа, като ще се обработват паркове, градини и зони за свободно пуснати кучета. Унищожаването на комари ще се прави със леден аерозол. То ще обхване паркове, градини и биотопни зони на територията на общината в часовете от 00.30 часа до 04.30 часа.
" Дезинфекционна станция - Бургас " ЕООД поддържа в подготвеност екип, който ще работи по сигнали на жители. Тя си резервира правото да трансформира графиците според от метеорологичните условия (силен вятър, дъжд и др.).
През месец август ежеседмично ще се третират срещу комари местата в Приморски парк и парк " Езеро ", където се организират културни мероприятия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР