Бургас. Няма друг български град, в който жителите му толкова

...
Бургас. Няма друг български град, в който жителите му толкова
Коментари Харесай

Димитър Николов, кмет на Бургас: Няма друг български град, в който жителите му толкова масово да посрещат с голямо настроение и любов своя празник

Бургас. Няма различен български град, в който жителите му толкоз всеобщо да посрещат с огромно въодушевление и обич своя празник. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Бургас кметът на Бургас Димитър Николов във връзка празника на града. По думите му 6 декември е денят, в който Бургас уважава празника на своя покровител свети Николай Чудотворец и бургазлии показват обичта си към своя град. „ Бих желал да благодаря на всеки един бургазлия, който без значение от своята специалност способства за развиването на нашия град, с любовта, усърдието, честността за добруването на града ни “, добави Николов. Димитър Николов изрече благодарности и към всички, които са избрали Бургас за собствен втори дом, да се открият и живеят със фамилиите си, да работят и учат. „ Убеден съм, че ще заобичат Бургас, по този начин както обичат своите родни места “, уточни още Николов.
„ На всички риболовци, моряци, пътешественици, банкери, търговци и всички, които обичат да честват този празник, ще пожелая най-много здраве и триумф “, добави кметът на Бургас. Той показа, че пожелава на риболовците цялостни мрежи, на банкерите да останат задоволени от своя труд, търговците да реализират задачите, които са си сложили за годината и с доста обич и примирение всички по-късно да посрещнат и Коледната софра.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР