Бургас. Нетрадиционно (в началото на месец декември), но с огромна

...
Бургас. Нетрадиционно (в началото на месец декември), но с огромна
Коментари Харесай

Коледарчета от детска градина Раковина в Бургас поздравиха служителите на полицията в града

Бургас. Нетрадиционно (в началото на месец декември), само че с голяма страст и положително въодушевление, ученици на детска градина „ Раковина ” – Бургас поздравиха управлението и чиновниците на ОДМВР – Бургас с идните Коледни празници. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас .

Малчуганите, облечени в обичайни носии, подкрепяни от „ нежните цветя ” на група „ Морски звезди ”, извършиха коледарски песни и наричания за най-прекрасния зимен празник. С пожелания за здраве, благополучие и благодат коледарчетата подариха доста усмивки и положително въодушевление на чиновниците на реда, които преди всички бургазлии имаха привилегията да отворят алегорично „ дома си ” за светлите християнски обичаи и чистите детски наричания.

Под зоркото око на шефа на детска градина „ Раковина ” – госпожа Димитричка Господинова и триото дами, грижещо се за благополучието на група „ Морски звезди ” –Александра Бояджиева, Криси Стефанова и Велина Трифонова, малчуганите без терзание и с доста възторг приключиха коледното празненство с кръшно българско хоро, като заслужиха аплодисментите и одобрителното поощрение на бургаските чиновници на реда.

В края на празненството децата се почерпиха с бонбони и други сладки изкушения, а Директорът на ОДМВР – Бургас и Началниците на Районните ръководства от района ги изненадаха с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния сътрудник на полицейската дирекция в редица благотворителни начинания – „ КОХИНОР БЪЛГАРИЯ ” ООД.

Тържеството на коледарчетата от детска градина „ Раковина ”, което за седма подред година радва чиновниците в ОДМВР – Бургас, приключи с обичайна фотография пред крайморската дирекция, с която малчуганите да си спомнят за първото си посещаване в формалната институция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР