Бургас бе на косъм от нова жестока трагедия. Огромна изгнила

...
Бургас бе на косъм от нова жестока трагедия. Огромна изгнила
Коментари Харесай

Две бургазлийки тръгнаха да се посмеят с Рачков, но се озоваха в Спешното

Бургас бе на косъм от нова жестока покруса. Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади дами в центъра на града. Дървената повърхност палач е паднала от покрива на 4-етажна остаряла тухлена кооперация на ул. „ Сливница” №5, вход В, оповестява "Флагман ".

Инцидентът е станал в пиков час, на един от най-оживените пешеходни светофари на ъгъла на ул. "Сливница " и бул. "Христо Ботев ", водещи към топ центъра на Бургас. 35-годишната Петя и приятелката й пресичали трасето, отивали на „ Забраненото шоу на Рачков”, само че вместо на комедийния театър, се озовали в Спешното.

„ Беше извънредно. Дъската безусловно се разцепи в главата ми, отскочи и удари моята другарка по крайници. Усетих, че ми става топло, изпотих се, внезапно всичко ми изтръпна, удари ме със страшна мощ. Уплаших се, цялата ми глава беше кръв.

Смятам да подам тъжба в Община Бургас. Ще показва и доказателство от доктор. Надявам се покривът да бъде ремонтиран, с цел да няма по-голяма покруса, аз се разминах на косъм”, сподели Петя.

Секунди след случая на място дошъл брачният партньор на потърпевшата, който откарал двете дами към Спешното. Парамедиците са прегледали обширно 35-годишната бургазлийка, създали са й рентгенова фотография и дезинфекцирали раната, която е дълбока 5 мм.

Петя е признателна ориста, че се е разминала единствено с огромна нерешителност и не толкоз съществено пострадване. Тя е подала сигнал в Общината, откъдето незабавно са изпратили екип да инспектира рисковата постройка, притежателите се търсят и ще им бъде издадено наставление.

Дъската палач към момента е на мястото на случая, а от покрива стърчи останалата част от дървената повърхност, която евентуално скоро също ще падне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР