Бургас навлезе от зелената в жълтата зона на картата за

...
Бургас навлезе от зелената в жълтата зона на картата за
Коментари Харесай

Опасно! Бургас навлезе в жълтата зона на картата за COVID-19

Бургас навлезе от зелената в жълтата зона на картата за COVID-19. Увеличението на болните стартира последователно от началото на седмицата. Данните демонстрират 25 случая на 100 000 души население. Цифрите са за последните седем дни. Това сподели за Българска телеграфна агенция шефът на Регионалната здравна ревизия в Бургас доктор Георги Паздеров.

В болница в Бургас са настанени двайсет и трима, дали позитивен резултат на ковид. В Бургаска област с позитивни PCR проби, само че на домашно лекуване са 3000 души.

В началото на другата седмица чакаме да излязат резултатите от пробите на филипинските моряци, с цел да кажем дали при тях става въпрос за делта разновидността на вируса, сподели доктор Паздеров.

Леглата за Коронавирус заболели в Бургас са 34. Ще насочва искане за разкриването на още 50 кревати, уточни шефът на РЗИ в морския град.
Той осведоми, че в понеделник в Бургас ще се организира среща, на която здравните управляващи и кметовете на тринайсетте общини в района ще обсъдят готовността на лечебната мрежа в региона.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР