Бургас. Националното състезание по дебати Въй Оупън ще се проведе

...
Бургас. Националното състезание по дебати Въй Оупън ще се проведе
Коментари Харесай

Националното състезание по дебати „Въй Оупън” ще се проведе в Бургас на 23 и 24 ноември

Бургас. Националното съревнование по диспути " Въй Оупън " ще се организира този уикенд в Бургас. ЮТова оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Негов уредник е локалният клуб " Дебати ", взаимно с Общината и Асоциация Дебати България. Състезанието ще се организира в Експозиционен център " Флора " и ОУ " А. Г. Коджакафалията ". Това е неговото трето бургаско издание. Ще се разисква необятен набор тематики - обществени, политически, исторически и стопански. Знанията и дебатьорските умения на участниците ще бъдат съществено тествани. Победителите ще бъдат избрани след четири съществени кръга, полуфинал и край, в който уредниците ще ги предизвикат с забавни и значими през днешния ден тематики. Първите четири кръга ще се проведат на 23-ти ноември /събота/ в ОУ " А. Г. Коджакафалията ", а финалът и полуфиналът на 24-ти /неделя/ в Експозиционен център " Флора ". Главни съдии ще са:
- Дарио Круз - един дълготраен дебатьор и арбитър. Има доста изяви като участник в съревнование, само че и като треньор.
- Захари Николаев - в случай че сте част от дебатьорското общество, това име би трябвало да ви е познато. Той се занимава с диспути от години, печелил е голям брой надпревари и е отличен като най-хубав представител в Плевен и София. Повече информация можете да намерите тук: https://m.facebook.com/events/526708774770098?view=permalink&id=566028330838142

Състезанието " Въй Оупън 2019 " дава опция на възпитаници и студенти да се срещнат със основаването и организацията на сходни събития. Това става посредством доброволците, които ще оказват помощ тази година. Заедно със отговорностите, които ще би трябвало да изпълнят, те ще бъдат обезпечени за целия ден и ще могат да се запознатят облизо с дебатьорското общество.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР