Бургас. Началото на IV издание на Burgas international Film Festival

...
Бургас. Началото на IV издание на Burgas international Film Festival
Коментари Харесай

Бургас: IV издание на Burgas international Film Festival ще се проведе в града от 19 юли

Бургас. Началото на IV издание на Burgas international Film Festival ще бъде обещано на 19 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Събитието ще бъде намерено с дебютна галерия на надарения млад фотограф Кирил Пейчев, чиито произведения се отличават с изключителна хармония и отдаденост към морето.
Едно от най-чаканите летни събития несъмнено е Burgas international Film Festival. За четвърта поредна година самодейността ще преобрази Бургас в интернационална културна сцена. Фестивалният дух ни превзема занапред и нямаме самообладание да се отдадем на киновечерите, изпълнени с вълнуващи прожекции.
В четвъртото издание на BIFF, наред с Черноморската секция, за пръв път ще бъдат включени и филми от международната кино сцена.
Фестивалът ще се организира на познатите бургаски местоположения – Открита сцена „ Охлюва “ и Културен център „ Морско казино “, където феновете ще имат опция да се срещнат с гостите на фестивала и да вземат участие в особено плануваните за задачата полемики.
Сред артистите, удостоверили своето присъединяване, са Му Тунч (Турция ), Бани Кошнуди (Франция), Вики Река Киш ( Унгария), Шериф Ел Бендари (Египет), Илкер Савашкурт (Турция), Ирена Даскалова (България) и други
Съвсем скоро ще бъде оповестена и съпътстващата стратегия на фестивала, включваща мастър класове и уъркшопи с водещи имена от интернационалното кино.
Кино събитието Burgas international Film Festival се провежда в партньорство с Община Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР