Бургас. На Цветница в Туристически комплекс Акве Калиде“ празникът ще

...
Бургас. На Цветница в Туристически комплекс Акве Калиде“ празникът ще
Коментари Харесай

Бургас: На Цветница в Туристически комплекс „Акве Калиде“ празникът ще започне с подарък – представление на Държавен куклен театър – Бургас

Бургас. На Цветница в Туристически комплекс „ Акве Калиде “ празникът ще стартира с подарък – зрелище на Държавен куклен спектакъл – Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Постановката „ Яйцето “ с начало 10.30 ч. ще зарадва дребни и огромни като им опише прочут сюжет за любовта и прераждането по надарен метод. Представлението е навън в Амфитеатъра при положително време или на терасата на кафетерията при неприятно време. Входът е свободен.
„ Веднага след театъра стартират креативните провокации за нашите посетители. Можете да изпробвате кошничарските си умения или да научите тънкости на занаята – плетене с върбови пръчки, в случай че участвате в изработването на великденската декорация в Туристически комплекс „ Акве Калиде “ – огромна кошница с пъстри яйца. В украсяването на яйцата също може да участвате. Ръчно направената кошница ще украси градинката зад чешмата в туристическия комплекс. В работата могат да се включат всички наши посетители в неделния ден на Цветница – и дребни, и огромни. При това гратис “, показват уредниците на самодейността. Работата ще стартира в 11.00 ч. По същото време, в детските работилници „ Арт-И-Факти “ от 11.00 до 13.00 ч., децата ще могат да си изработят и да вземат за спомен красиви сувенири. Освен това те ще могат и да посетят музея – Банята на Сюлейман Великолепни и да научат истории и митове от 3D мапинг филм. Таксите са 3 лева за едно произведение и 4 лева за две, с включена прожекция. Изделията могат да бъдат цветя от вълна с техника влажен филц, цветя от жива вълна на съчка или декорирано яйце на съчка във тип на зайче или пиле.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР