Бургас. На истинско звездно присъствие ще се радват зрителите в

...
Бургас. На истинско звездно присъствие ще се радват зрителите в
Коментари Харесай

Бургас: Звездно присъствие се очаква в зала „Младост“ на Държавното първенство по художествена гимнастика за приз „Ж. Шишманова“

Бургас. На същинско звездно наличие ще се радват феновете в спортна зала „ Младост “ по време на Държавното състезание по художествена гимнастика за приз „ Жулиета Шишманова “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас. Атрактивната конкуренция е от 15 до 17 март (петък до неделя). Организатори са СКХГ „ Черноморец “, Българската федерация по художествена гимнастика и Община Бургас. Входът е свободен. Президентката на родната федерация Илияна Раева ще следи изкъсо най-хубавите ни 140 грации от 30 клуба от цялата страна. Главен арбитър е трикратната международна и трикратна европейска шампионка Мария Петрова, която е вицепрезидент на българската федерация по този спорт. На подиума в зала „ Младост “ ще излязат огромна част от водещите ни гимнастички, отпред с Невяна Владинова, Боряна Калейн, Татяна Воложанина, Петя Борисова и Жанина Трашлиева при дамите, която още веднъж се състезава за клуб „ Черноморец “. Друга бургаска прелест – Ева Брезалиева от клуб „ Олимпия “ ще спори за оценките при девойките старша възраст. За „ Черноморец “ при дамите ще се състезават още Рая Димова, Александра Боева, Дара Костадинова. Първенството започва при девойките от 09.30 часа на 15 март и ще продължи до вечерта.
Началото на 16 март е от 09.00 часа, а от 12,00 стартира церемонията по формалното разкриване. Демонстративно комбиниране ще изиграе националният отбор при дамите, в който е и бургаското „ златно момиче “ Стефани Кирякова. След откриването, което ще продължи до 13.00 часа, стартира конкуренцията при дамите в многобоя.
В неделя сутринта е надпреварата на обособените уреди при дамите. Награждаването е с начален час 11.45. Тогава ще бъде връчен и наградата „ Жулиета Шишманова “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР