Бургас. На 11 декември от 16.00 до 19.30 часа в

...
Бургас. На 11 декември от 16.00 до 19.30 часа в
Коментари Харесай

В Бургас ще се проведе първият ежегоден форум за доброволчество „Заедно творим добро“ на 11 декември

Бургас. На 11 декември от 16.00 до 19.30 часа в Експозиционен център „ Флора “ ще се организира първият годишен конгрес за доброволчество „ Заедно творим положително “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Той се провежда от Община Бургас и има за цел да разпространява доброволческата активност измежду деца, родители и работодатели, като сътвори пространство, където доброволци от разнообразни сфери да се срещат, да споделят и разпространяват идеите си.

Форумът ще събере представители от училищен и студентски препоръки, пeдагогически препоръки, наставнически настоятелства, работодатели, организации и фондации, искащи да споделят своите доброволчески начинания.

За присъединяване във форума е нужна регистрация тук или тук.

На форума ще бъде показана и така наречен Точка за информативен продан - платформа за шерване на информация и действия, свързани със обществена интензивност.

Събитието ще даде опция за запознаване с нови хрумвания и разискване на съдействието в интерес на бургаските младежи.

Доброволчеството се трансформира в една от най-силните форми на обществена интензивност, която оказва помощ с дребни стъпки всеки ден да живеем в по-отговорно и по-сплотено общество.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР