Бургас. Момчешката група Toхiс“ е специален участник в двудневния фестивал

...
Бургас. Момчешката група Toхiс“ е специален участник в двудневния фестивал
Коментари Харесай

Бургас: Момчешката група „Toхiс“ е специален участник в двудневния фестивал „Дни на Корея в Бургас“, който ще се проведе в Морската градина

Бургас. Момчешката група „ Toхiс “ е специфичен участник в двудневния фестивал „ Дни на Корея в Бургас “, който ще се организира на 17 и 18 май на площада пред Пантеона в Морската градина. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . „ Toxic “ са група момчета, събрали се с една обща цел, а точно корейската поп музика и танци. С доста работа и старания, момчетата съумяват през 2018 да завоюват първо място измежду други танцови сформира в надпреварата „ K-POP World Festival “ със своя кавър на A.C.E – Callin’. В Корея те имаха опция да се срещнат с други групи от разнообразни страни, както и да почерпят опит от известни корейски хореографи.
Българската кей-поп тайфа сигурно ще внесе доста въодушевление, прохлада и положителна сила на сцената на фестивала. Феновете на южнокорейската съвременна поп музика ще могат и да потанцуват в общ уъркшоп и да се забавляват дружно с тях. Песента, чиито придвижвания почитателите ще могат да разучат е събота следобед е Love Shot на EXO.
Тази музика е известна измежду младежите по целия свят, в това число и в град Бургас и по тази причина на сцената на 18 май, младежи от града ще могат да покажат своите умения пред аудитория.
„ Дни на Южна Корея “ е кулинарно-културен фестивал, представящ културата на колоритната азиатска страна. Събитията се провеждат от Посолството на Република Корея и Община Бургас благодарение на Корейската фондация. Входът е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР