Бургас. Младежи ГЕРБ отбеляза с атрактивна инициатива 9 май -

...
Бургас. Младежи ГЕРБ отбеляза с атрактивна инициатива 9 май -
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: По случай 9 май Младежи ГЕРБ - Бургас пуснаха във въздуха 109 балона с послания за ЕС

Бургас. Младежи ГЕРБ означи с атрактивна самодейност 9 май - Деня на Европа. това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Младежите пуснаха 109 балона в поддръжка на претендента за евродепутат Ивелина Василева, които полетяха от терасата на КЦ " Морско казино " в Бургас. Балоните бяха с разнообразни послания, свързани с европейската взаимност и актуалната акция за евроизбори. Жители на морския град също се включиха в събитието, От МГЕРБ бяха приготвили и интерактивна рамка за фотоси. Инициативата бе подкрепена и от претендента за евродепутат Жечо Станков, както и от общински съветници от ГЕРБ-Бургас.
„ Мисията, която имам, е даже от София, да работя за жителите на област Бургас, тъй като на първо място, това е мястото, на което живеем, ще се върнем някой ден, ще отглеждаме своите деца и този район е най-съществен за нас ”, разяснява Жечо Станков, който е и зам.-министър по енергетиката.
" Бургас е Европа и това може да се усети на всички места към нас. Искаме да продължи развиването на бургаски район и на България, това може да се случи единствено с поредната политика на ГЕРБ. Нека жителите бъдат дейни на идния избор на 26 май, имам вяра, че младежите са мотор на страната ни и за тях предстоят единствено позитивни промени ", разяснява ръководителят на МГЕРБ Николай Василев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР