Бургас. Международният турнир по плуване Comen cup“ е спортно мероприятие,

...
Бургас. Международният турнир по плуване Comen cup“ е спортно мероприятие,
Коментари Харесай

Йорданка Ананиева, зам.-кмет на Бургас: Международният турнир по плуване „Comen cup“ е спортно мероприятие, което се организира за първи път в Бургас

Бургас. Международният шампионат по плуване „ Comen cup “ е спортно мероприятие, което се провежда за първи път в Бургас. Това сподели пред публицисти зам.-кметът по образованието Йорданка Ананиева по време на конференцията във връзка Международния шампионат по плуване „ Comen cup “, който ще се организира в интервала 21 – 23 юни, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . По думите й надпреварата е част от календара на Международната федерация по плуване, Българската федерация по плувни спортове и Община Бургас. Турнирът е за юноши на възраст 15 и 16 години и девойки 13 и 14 години.
„ Като домакини, от Община Бургас сме радостни, че можем да организираме подобен шампионат и то с помощта на това, че през последните няколко години общината влага много средства в построяването на нова спортна инфраструктура. Парк „ Арена ОЗК “ е към този момент едно доста добре работещо и настоящо спортно оборудване, което посреща доста нови и несъмнено обичайни надпревари по плувни спортове. Радвам се, че имаме опция да предложим домакинство и още повече се веселя, че в лицето на Българската федерация по плувни спортове намираме подпомагане, тъй като без тях няма по какъв начин да се случи подобен тип шампионат “, добави Ананиева. Тя уточни още, че се надява тези партньорства да не престават, тъй като Община Бургас ще постави всички нужни условия да бъде съвършения домакини и община Бургас да бъде още веднъж предпочетена за хазаин за някой идващ шампионат.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР