Бургас. Мъж е задържан в Бургас за шофиране с фалшиво

...
Бургас. Мъж е задържан в Бургас за шофиране с фалшиво
Коментари Харесай

Мъж е задържан в Бургас за шофиране с фалшиво свидетелство, за употреба на наркотици, както и за открит в автомобила му канабис

Бургас. Мъж е арестуван в Бургас за шофиране с подправено удостоверение, за приложимост на опиати, както и за открит в автомобила му канабис. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас . Случаят е от 13 декември т.г. към 18.00 часа в региона до бензиностанция " Петрол " в кв. " Победа ".

Служители от бранш " Пътна полиция " при ОДМВР - Бургас спрели за полицейска инспекция лек автомобил " Фолксваген Шаран ", с бургаска регистрация, ръководен от 29-годишен бургазлия, който показал белгийска шофьорска брошура. Констатирано е, че свидетелството за правоуправление е неистинско, като на лидера е формиран акт и са свалени регистрационните табели на управлявания от него лек автомобил.

Бургазлията е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като втората проба е била позитивна - за приложимост на амфетамин, метамфетамин и канабис. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен разбор. В купето на автомобила под шофьорската седалка полицейските чиновници намерили топче с канабис с тегло към 4 гр.

Мъжът е арестуван със заповед за задържане за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство - Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР