Бургас. Коледен фест Творци и фермери“ ще се проведе от

...
Бургас. Коледен фест Творци и фермери“ ще се проведе от
Коментари Харесай

Бургас: Коледният фест „Творци и фермери“ ще се проведе в Дом на Нефтохимика

Бургас. Коледен фест „ Творци и фермери “ ще се организира от 20 до 22 декември 2018 година в Дом на Нефтохимика. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . На Коледния Фест жителите и гостите на града ще открият арт зона с разнородни ръчни изработки и креативен работилници, а при фермерите – чиста и биосертифицирана продукция от производители от цялата страна.
В ревюто присъединяване ще вземат майстори плъстари от камарата на занаятчиите, които ще предложат плъстени шалове и шапки. Български производители на млечни, месни, биологични пчелни артикули, био гъби Шийтаке, здравословни сладки и солени изкушения с мая, виновност, билкови сиропи, ръчни сапуни, козметика с етерични и растителни масла. Изобилие от ръчни произведения – уникати от филц, еко принт, сувенири, украшения, коледни украси, картини, плетива, бижута, аксесоари за деца, ръчно направени свещи и други Специални участници на Коледния фест ще са обществено дружество „ Нарисувай ми усмивка “.
На 22 декември 2018 година в 15.30 часа Дядо Коледа ще чака най-малките гости на фестивала.
На 20 декември 2018 година Коледният фест ще започва от 11.30 часа, а през останалите дни работното време е от 10.00 часа до 20.00 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР