Бургас. Град Бургас ще бъде домакин на националната информационна кампания

...
Бургас. Град Бургас ще бъде домакин на националната информационна кампания
Коментари Харесай

Бургас ще бъде домакин на кампанията „Бъди войник“

Бургас. Град Бургас ще бъде хазаин на националната осведомителна акция на Министерството на защитата „ Бъди боец “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Събитията, които целят разпространение на военната специалност измежду младежите, ще се състоят на следващия ден, 19 септември /четвъртък/. На деянията ще участва флотилен адмирал Мален Чубенков, пълководец на флотилия бойни и спомагателни кораби.
От 16.00 ч. в региона на Морска гара ще се състои показ на профилирано съоръжение, екипировка и въоръжение на Военноморските сили, Военновъздушните сили и Служба „ Военна полиция “. От 16.30 ч. група за бординг интервенции от флотилия Бойни спомагателни кораби ще направи динамичен показ на инспекция на транспортен съд в акваторията на пристанище Бургас.
По същото време в Морската градина, в региона на открита сцена „ Охлюва “ ще бъде ситуирана осведомителна борса за набиране на бойци и матроси. В нея със свои щандове ще вземат участие Военноморските и Военновъздушните сили, Сухопътните войски, Силите за специфични интервенции, Националната гвардейска част, Служба „ Военна полиция “, Централното военно окръжие. На място младежите ще могат да се срещнат с опциите и изискванията за постъпване на работа в Българската войска.
От 18,30 ч. на открита сцена „ Охлюва “ (при неприятни метеорологични условия в залата на Културен център „ Морско казино “) ще се състои концерт на Представителния отбор на Въоръжените сили и Представителния духов оркестър на Военноморските сили. На сцената ще излязат и реализатори към Военния клуб в Бургас: Фолклорен танцов отбор „ Лазур “ и Вокално студио „ Точно време “, акробалет „ Тиара “ към Военния клуб в Айтос и възпитаници от СУ „ Добри Чинтулов “- гр. Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР