Бургас. Германо-българският икономически форум, който се проведе в понеделник Бургас,

...
Бургас. Германо-българският икономически форум, който се проведе в понеделник Бургас,
Коментари Харесай

НКИЗ представи зоните си на Германо-български икономически форум в Бургас

Бургас. Германо-българският стопански конгрес, който се организира в понеделник Бургас, задълбочи бизнес връзките сред двете страни. Гост на събитието, което се състоя в административната постройка на Индустриален и логистичен парк – Бургас, беше и Антоанета Барес, изпълнителен шеф на „ Национална компания индустриални зони “ (НКИЗ). Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ .
По време на форума бяха презентирани като перспективни местоположения за вложение зоните на Индустриален и логистичен парк Бургас, който е взаимен план на НКИЗ и община Бургас.
По време на бизнес диалозите с немски представители след форума, изпълнителния шеф на НКИЗ Антоанета Барес застъпи своето мнение, че сдружението предизвиква вложенията в нови браншове на стопанската система и такива с висока добавена стойност, и по едно и също време с това се стреми да основава удобни условия за бизнеса.
В Германо-българския стопански конгрес участваха представители на Баварското министерство за стопанска система, районно развиване и енергетика, Германската организация за вложения, Индустриално-търговската камара в град Констанц, Сдружение Източна Европа на немската стопанска система и представители на компании от България и Германия, както и представители на българските управляващи, измежду които и кмета на Бургас Димитър Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР