Бургас. Фотографите от Сдружение Бургаска фотографска общност, с подкрепата на

...
Бургас. Фотографите от Сдружение Бургаска фотографска общност, с подкрепата на
Коментари Харесай

Бургаски фотографи показват в изложба на открито снимка на емблематични места в града

Бургас. Фотографите от Сдружение „ Бургаска фотографска общественост ", с поддръжката на Община Бургас, подредиха свои атрактивни произведения във витрините на Ъгъла против Часовника. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Снимките са събрани в галерия, наречена „ Бургас и Морето ". На фокус в нея са обичани и емблематични места за бургазлии. Всеки може да отдели няколко минути, с цел да я прегледа, до момента в който чака някого на Часовника и да открие своята посока за разходка из Бургас.
Четиринадесетте създатели от Бургаска Фотографска Общност, измежду които има двама актьори на FIAP (Artiste FIAP, Mеждународна организация за фотоизкуство със седалище в гр. Берн, Швейцария), златни и сребърни медалисти и носители на призове от национални и интернационалните фото салони, демонстрират в изложбата хората, архитектурата, природата и духа на града през своите обективи.
Творбите могат да бъдат видени и в персоналните страниците на фотографите, на интернет страницата на организацията: bfo.bg, както и във Фейсбук групата " Бургаска фотографска общественост ".
Информация за контакт с тях ще има и в Туристическия информативен център. Експозицията навън ще може да бъде прегледана от бургазлии и гостите на града до края на лятото.
* Сдружение " Бургаска Фотографска общественост " се утвърди като една от значимите културни институции в Бургас. Членовете й работят за популяризирането на града, хората, емблематичните места и неповторимия му морски дух освен в България, само че и в общия ни европейски дом и по света.
Бургаските фотографи са взели участие в интернационалните салони и изложения в Италия, Гърция, Дания, Полша, Турция и в други страни. БФО участва в в културния календар на града ни с обичайна си годишна галерия, изложбите " Черно и Бяло ", " Бяло ", " Приказки за Ева ", изложения по случай деня на морето, за градска подвижност, интернационалния морски ден, 135 години " Пристанище Бургас " и други.
До края на 2018 година БФО ще покаже още изложбата " Море ", на въже в Морската градина и изложбата " Черно и бяло " в галерията на Дружество на художниците на ул. " Александровска ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР