Бургас е известен с много неща, но едва ли голяма

...
Бургас е известен с много неща, но едва ли голяма
Коментари Харесай

Защо си струва да посетим Авиомузей Бургас?

Бургас е прочут с доста неща, само че надали огромна част от хората ще го разпознаят с неговия забавен авиомузей. Необичайната музейна колекция се намира до входа на летище Бургас и е прелестно място  за посещаване за всички, които желаят да прекарат свободното си време като научат повече за историята на българската авиация. В самия парк има разположение девет остарели модела самолети, които са били благосъстоятелност на остарялата национална компания БГА " Балкан ". 
Музеят работи от сряда до неделя от 9:00 до 17:00, а до него може да стигне и с градски превоз. В актуализирания на музея можете да научите детайлности за цените на билетите по време на другите сезони, работното време и доста забавни обстоятелства, като да вземем за пример, че: 
1. Така наречените " черни кутии " на самолетите в действителност са с оранжев цвят;
2. В самолета е най-безопасно да се стои откъм гърба по време на полет; 
3. Пилотите и вторите водачи наложително се хранят с разнообразни ястия по време на полет в случай че има случай на хранително натравяне; 
4. Вкусовите ни рецептори се трансформират леко по време на полет (може би поради това храната ни се коства вкусна на борда); 
5. Въздухът в самолета е по-сух от този, който сме привикнали да дишаме; 
6. Излитането и кацането са най-опасните моменти по време на полет; 
7. Най-големият аероплан в света е с тегло от над шестотин тона; 
8. Самолетните полети са най-безопасният метод за придвижване; 
Посещението на музея несъмнено е забавно в случай че сте с дребни деца. Напливът в зимните месеци не е огромен и умерено може да се окаже, че сте едни от дребното щастливци, които са създали положителния избор да отидат и да прегледат на място забавните авио-експонати. Самите самолети са огромна атракция за децата и те ще ви бъдат признателни за прекараното време.
Цените на билетите са повече от налични - фамилен билет коства 8 лв., общоприет - 4. Учащите влизат за 2 лв., а деца до 6-годишна възраст - гратис. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР