Бургас. Два грузински, един сръбски и два български отбора ще

...
Бургас. Два грузински, един сръбски и два български отбора ще
Коментари Харесай

Бургас: Ватерполисти от Сърбия и Грузия ще участват в състезанията по водна топка за Купа Бургас

Бургас. Два грузински, един сръбски и два български тима ще вземат участие в обичайния за града ни интернационален шампионат по водна топка за Купа Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . В тазгодишното 14-ото издание за наградата ще спорят сръбският „ Видра “ (Лесковац), грузинските „ Кутаиси “ и „ Аджария “ (Батуми), варненският „ Тича “ и домакините от „ Черноморец “. Турнирът е за юноши до 17 година и по-малки, и ще се организира на басейн „ Флора “ от 23 до 25 август.
В първия спортен ден – 23 август, програмата планува да се изиграят два мача. От 17.00 часа шампионатът ще бъде открит с дуела „ Черноморец “ – „ Кутаиси “. Час по-късно е срещата „ Тича “ – „ Аджария “.
На 24 август от 10.00 часа играят „ Видра “ – „ Кутаиси “, а от 11.00 часа е българското дерби „ Черноморец “ – „ Тича “. Следобедната сесия за деня стартира от 17.00 часа със срещата „ Черноморец “ – „ Аджария “, след която е мачът сред „ Тича “ и „ Видра “. Първият дуел за 25 август е сред „ Видра “ и „ Аджария “ от 10.00 часа. „ Кутаиси “ и „ Тича “ играят втори мач. Заключителните срещи от шампионата са от 16.00 часа, като в първата един против различен се изправят грузинските отбори, а във втората „ Черноморец “ – „ Видра “. Награждаването и закриването на интернационалния шампионат по водна топка за Купа Бургас е от 17.30 часа. Организатори на конкуренцията са СКВТ „ Черноморец “ и Община Бургас, в чийто състезателен календар от години е включен шампионатът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР