Бургас. Бургаският духов оркестър с диригент Анастас Камиларов отправя покана

...
Бургас. Бургаският духов оркестър с диригент Анастас Камиларов отправя покана
Коментари Харесай

Бургас: Духовият оркестър ще изнесе коледен концерт в Дома на нефтохимика на 15 декември

Бургас. Бургаският духов оркестър с диригент Анастас Камиларов насочва покана към всички бургазлии да се включат в коледния концерт - матине, който музикантите ще изнесат във връзка идните празници. Той ще се организира в Дома на нефтохимика на 15 декември, неделя, от 11.30 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Входът е свободен.
В празничния концерт на Бургаския духов оркестър присъединяване ще вземат разбъркан хор и солисти от класовете по поп и джаз пеене в НУМСИ " Проф. П. Владигеров " - Бургас.
В програмата феновете ще чуят творби на Джон Мос, Франк Лоезер, Мат Еми, Глен Милър, Хенри Бети, Роджър Холмс, Джеймс Петерик, Пол Кук и други.
Бургаският духов оркестър е професионален концертен състав с богат репертоар. Диригент на оркестъра до април 2014 година е Иван Ганев, до май 2018 е Христо Кожухаров, а в този момент музикантите са под управлението на Анастас Камиларов.
От своето образуване до момента съставът развива оживена концертна активност - независими концерти в зала и навън, участия в шоу стратегии, национални празници и радостния. Бургаският духов оркестър е притежател на премията " Златна лира " на Съюза на музикалните и танцови дейци в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР