Бургас. Бургаски изпълнители и танцови формации ще се включат в

...
Бургас. Бургаски изпълнители и танцови формации ще се включат в
Коментари Харесай

Бургас: Известни изпълнители и танцови формации се включват в благотворителен концерт в подкрепа на болния от левкемия Иван Михайлов

Бургас. Бургаски реализатори и танцови обединения ще се включат в благотворителния концерт в поддръжка на Иван Михайлов от Бургас, който страда от остра миеломоноцитна левкемия, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Концертът ще се състои на 1 декември от 18.00 часа в Дом на Нефтохимика Бургас.
В него ще вземат присъединяване: Вокална групировка на детски хор „ Милка Стоева “, ФТА „ Никола Гинов “, Танцова школа „ Дюн “, The Next Crew, Емил Маджаров и Елица Георгиева, Давид Сукнаров, MEIA, Даниела Стоянова, ПФА „ Странджа “, Народен хор „ Трепетлика “ и Бургаски духов оркестър.
Иван Москов Михайлов е на 42 години и е диагностициран с нападателна, бързоразвиваща се болест – остра миеломоноцитна левкемия, съпроводена от транслокация на хромозоми и FLT3-ITD генетична разновидност.
Мъжът е минал първия стадий от лекуването на болестта посредством химиотерапия, само че за сполучливото изцеление би трябвало да бъдат осъществени процедури за трансплантация на стволови кафези. Операцията се прави в Англия.
Първият стадий на трансплантацията, включващ подготвителна терапия, трансфер на стволови кафези и в началото възобновяване, мина сполучливо. През идващите месеци лекуването на Иван в Лондон продължава, като задачата е да се избегнат съществени затруднения в резултат на трансплантацията или неналичието на имунна система.
Надеждата на лекарите е присадените кафези да вземат превъзходство над старите. Ако всичко върви по проект, следва година таргетна терапия с FLT3 инхибитори.
Цената на лекуването дотук надвиши 260 000 паунда, събрани посредством заеми и дарения. Остатъкът от трансплантационния цикъл плюс лечението с инхибитори се чака да костват още към 200 000 паунда.
За събирането на средства за лекуването на Иван Москов Михайлов са открити банкови сметки:
Банкови сметки за дарения
BGN
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG70UNCR70001523273327
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лекуване

EUR
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG81UNCR70001523273420
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лекуване

USD
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG59UNCR70001523273331
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лекуване

GBP
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG05UNCR70001523334152
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лекуване
Кутии за събиране на дарения са сложени при входа на Община Бургас, КЦ „ Морско казино “, Туристическия информативен център на ул. „ Александровска “, Експоцентър „ Флора “ и Операта. Информация за акцията е налична тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР