Бургас. Бургаската окръжна прокуратура поиска постоянна мярка неотклонение задържане под

...
Бургас. Бургаската окръжна прокуратура поиска постоянна мярка неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Бургас: Окръжната прокуратура поиска постоянна мярка неотклонение „задържане под стража“ за 27-годишния Теньо Енчев, обвинен за убийството на жена си

Бургас. Бургаската окръжна прокуратура изиска непрекъсната мярка неотклонение „ задържане под стража “ за 27-годишния Теньо Енчев, упрекнат за убийството на жена си, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . Държавното обвиняване се стимулира с съществуването на действителна заплаха при положение, че бъде на независимост, Енчев да се укрие от правораздаването, да извърши ново закононарушение или да влияе върху очевидци. Задържаният е неведнъж осъждан. Последният му престой в пандиза е бил през 2016 година
„ Тя в този момент гние, аз ще съм в пандиза “, съобщи в съда Теньо Енчев по време на гледането на мярката му за неотклонение. „ Много скърбя, че всичко стана поради един фамилен скандал и скърбя, и не желая да бъда пуснат. Това беше индивидът, който най-вече обичах “, сподели още Енчев и се разплака.
Служебният му юрист разяснява, че Енчев е плод на прехода, който всички сме минали, и добави, че системата го е трансформирала в това, което е сега.
В 15.00 часа съдът ще се произнесе дали Теньо Енчев ще остане за непрекъснато в ареста.
„ Фокус “ напомня, че Теньо Енчев беше арестуван на 17 юни т.г. за убийството на 19-годишната Ивета, която е майка на детето им.
Веселина НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР