Бургас. Автомобилно състезание Писта Бургас“ ще се проведе на 13

...
Бургас. Автомобилно състезание Писта Бургас“ ще се проведе на 13
Коментари Харесай

Бургас: Автомобилно състезание „Писта Бургас“ ще се проведе на 13 май

Бургас. Автомобилно съревнование „ Писта Бургас “ ще се организира на 13 май. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . С решение на Българската федерация по авто спорт, от предпоследно за 2017 година, то към този момент става първо в календара. Причината е постоянно положителната организация и многохилядната аудитория, която събитието притегля.
За обезпечаване безвредното осъществяване на огромното автомобилно съревнование " Писта Бургас ", се постанова през уикенда да бъде затворена за придвижване ул. " Крайезерна " - от Пътен възел " Запад " (включително) до надлез " Владимир Павлов ", за времето от 09.30 часа на 12 май до 18.00 часа на 13 май. Организаторите се извиняват за породеното краткотрайно стеснение, само че по едно и също време с това дават обещание една извънредно атрактивна конкуренция. За изключителни случаи и с цел да може да се обслужват транспортно предприятията в региона, ще бъде обезпечена опция за в двете посоки придвижване в правата бензиностанция " Ромпетрол " - Товарна гара. Предвидени са и места в периферията за краткотраен паркинг.
Подробности за идното съревнование и неговата организация оповестиха през днешния ден зам.-кметът доктор Лорис Мануелян, Радко Петров - ръководител на Автомобилен клуб " Вромос ", комисар Неделчо Рачев от ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас и Иван Гюлев - шеф на общинския отдел " Безопасност и организация на придвижването ". Те приканиха феновете да съблюдават дисциплинираност, с цел да няма неприятни произшествия. На място ще има хора от организационния екип, които ще дават инструкции къде може да се паркира и по какъв начин се стига до местата за безвредно наблюдаване на надпреварата.
Това ще е шестнадесетото издание на " Писта Бургас ". Както всяка година, публиката ще наброява десетки хиляди. Адреналина й ще покачат с майсторското си каране 74 водачи. За първи път ще бъде озвучено цялото трасе. Така феновете непрекъснато ще знаят какво се случва
" Писта Бургас " ще се излъчва онлайн онлайн в уеб страницата www.pistaburgas.com, където можете да откриете подробна информация за логистиката на надпреварата, водачите и техните коли.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР